Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Η ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΛΑ.Ε:

Ορισμένα κανάλια της διαπλοκής για άλλη μια φορά δεν έχασαν ευκαιρία να παραμορφώσουν πλήρως την συνειδητή παρουσία του επικεφαλής της ΛΑ.Ε Παναγ. Λαφαζάνη, του μόνου πολιτικού και παράταξης, στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του αγροτο-κτηνοτροφικού κόσμου της χώρας, του οποίου η παρουσία...
αναγγέλθηκε από τα μικρόφωνα της Ομοσπονδίας των αγροτών στη συγκέντρωση τους και έγινε δεκτή με χειροκροτήματα.

Συγκεκριμένα τα κανάλια της παραπληροφόρησης παρέλειψαν σκόπιμα τις εικόνες της θερμότατης υποδοχής του Παναγ. Λαφαζάνη από σύσσωμους τους συγκεντρωμένους αγρότες και απομόνωσαν τις εικόνες, με τις φραστικές αντεγκλίσεις από κάποια μεμονομένα άτομα, γνωστά για τη φασιστική τους ταυτότητα ,τις οποίες και αυτές αλλοίωσαν με ηχητικές προσθήκες, προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις σε βάρος του Παναγ. Λαφαζάνη.

Τα ίδια μέσα και την ίδια ώρα αποσιώπησαν πλήρως την ανακοίνωση της ομοσπονδίας επαγγελματιών των λαϊκών αγορών, με την οποία καταγγέλλονται ως Χρυσαυγίτες τα μεμονομένα άτομα που προσπάθησαν να διαμορφώσουν αρνητικές εντυπώσεις για τον Παναγ. Λαφαζάνη.

Φυσικά, ο Παναγ. Λαφαζάνης είναι γνωστός και δεν έχει ανάγκη προστασίας. Προξενεί, όμως, ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση ότι τα ίδια τηλεοπτικά μέσα, ενώ απέκρυπταν το όλο σκηνικό και εμφάνιζαν ένα ανύπαρκτο στήσιμο, περίπου, "επίθεσης" στον Παναγ. Λαφαζάνη, στη συνέχεια εμφάνιζαν τα ΜΑΤ να αμύνονται σε περίπου "μαινόμενους" και επιτιθέμενους εναντίον τους αγρότες, που βιαιοπραγούσαν, τάχα, σε βάρος τους. Τόση αντικειμενικότητα! Να τους χαιρόμαστε.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

18/11/15  

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών, απερίφραστα καταδικάζει την Χρυσαυγίτικη πρακτική από ακροδεξιά στοιχεία που παρείσφυσαν στο χώρο συγκέντρωσης των πωλητών των Λαϊκών Αγορών όλης της Αττικής, τόσο για τον άδικο προπηλακισμό κατά του πρώην Υπουργού Λαφαζάνη Παναγιώτη, όσο και για την επίθεση κατά της Βουλής που οδήγησε και στη χρήση δακρυγόνων.

Για τους λόγους αυτούς, η ΠΟΣΠΛΑ και οι πωλητές των Λαϊκών Αγορών, αποχώρησαν από τον χώρο της συγκέντρωσης σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η ΠΟΣΠΛΑ και το σύνολο του κλάδου των Λαϊκών Αγορών, δηλώνει τον αποτροπιασμό και την καταδίκη για τις φασιστικές αυτές πρακτικές, που αποπροσανατολίζουν τις κινητοποιήσεις του λαού μας και δίνουν το άλλοθι στο να υπάρχει καταστολή του Λαϊκού Κινήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου