Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ο υποψήφιος με την Λαϊκή Ενότητα Στάθης Τσιντζηρας προς τους πολίτες της Φωκίδας



Αγαπητoί ψηφοφόροι 

Ο ΣΎΡΙΖΑ και η Ν.Δ. ψήφισαν το ίδιο μνημόνιο. Ψήφισαν την ίδια δανειακή σύμβαση. Συμφώνησαν στο ίδιο κείμενο της 13ης Ιουλίου, αφού προηγουμένως  είχαν συμφωνήσει και σε αυτό της 20ής Φεβρουάριου.                                                             
 Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. (μαζί με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι) υπέγραψαν ότι η κυβέρνηση  - όποια και αν προκύψει- την επομένη της 20ής Σεπτεμβρίου:                                                 
  α) θα ελέγχεται σε «τριμηνιαία βάση» από τους εταίρους.  
 β) «Δεσμεύεται να διαβουλεύεται και να συμφωνεί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για όλες τις ενέργειες που αφορούν την επίτευξη των στόχων του μνημονίου». 
 γ) Η πολιτική του μνημονίου θα είναι «συνεχής» και θα διαρκέσει «επί πολλά έτη».  
 δ) «Το ταμείο το λεγόμενο υπερ-ΤΑΙΠΕΔ  θα διοικείται από τις ελληνικές Αρχές υπό την εποπτεία των αρμόδιων ευρωπαϊκών θεσμών».  
 ε) «Η κυβέρνηση πρέπει να συσκέπτεται και να συμφωνεί με τους “θεσμούς” για όλα τα σχέδια νόμου»
στ) Η κυβέρνηση για κάθε νόμο θα ζητεί την έγκριση της τρόικας «πριν από την οριστικοποίηση και τη νομική έγκρισή τους». 
 ζ) Οποιοδήποτε  «ονομαστικό κούρεμα του χρέους δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί». 
 η) Πως «οι ελληνικές Αρχές επαναβεβαιώνουν την ανεπιφύλακτη δέσμευσή τους να εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς όλους τους πιστωτές πλήρως και εγκαίρως».
Αγαπητοι συντοπιτες     
  Το ριζοσπαστικό πρόγραμμα είναι αναγκαίο για να αναγεννηθεί ο τόπος, για να βρει δουλειά η νεολαία και να επανέλθει η αξιοπρέπεια και η δημοκρατία.  Για να υλοποιηθεί αυτό θα πρέπει να η χώρα να προχωρήσει άμεσα
1)     σε στάση πληρωμών και
2)     να απαιτήσει τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους,
3)      να βγει άμεσα και συντεταγμένα από την ΟΝΕ και να επιστρέψει σε εθνικό νόμισμα,
4)      να προχωρήσει στην εθνικοποίηση τραπεζών και των στρατηγικών τομέων της οικονομίας και
5)     να στηρίξει τα πληττόμενα στρώματα, ενώ το πρόγραμμα της θα το εφαρμόσει σε ρήξη με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΕΕ.
Στο πλαίσιο αυτό η Λαϊκή Ενότητα, καλεί  όλους τους  ψηφοφόρους  του             Ν. Φωκίδος να υποστηρίξουν το ψηφοδέλτιο της  Λαϊκής Ενότητας  για να παλέψουμε  όλοι μαζί για την εφαρμογή των παραπάνω αναγκαίων στόχων

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν Φωκίδας  με την ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

 Σταθης Τσίντζηρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου