Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Επιστολή του Παναγιώτη Μέγκου υποψηφίου με την Λαϊκή Ενότητα στους ψηφοφόρους της Φωκίδας


Επιστολή προς τους/τις Ψηφοφόρους
της Φωκίδας
Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι,
Πέρασαν επτά μήνες από τότε που με τον ΣΥΡΙΖΑ πάλευα για μια πορεία της Ελληνικής κοινωνίας χωρίς Μνημόνια. Για την Αξιοπρεπή στάση του Λαού μας και την Αντίστασή του απέναντι στους οικονομικούς μας Δυνάστες.
Από την πρώτη στιγμή γνωρίζατε ότι είμαι ένας από εσάς, είμαι σαν κι εσάς, παρέμεινα σαν κι εσάς, αγωνίζομαι μαζί σας .
Οι εκλογές στις 20/9 ΔΕΝ αποφασίστηκαν για να δώσουν λύση σε κάποιο Πολιτειακό θέμα ή σε ένα πρόβλημα Απρόβλεπτο και οξύ που ξαφνικά παρουσιάστηκε στην πορεία Διακυβέρνησης της χώρας. Μοναδικό στόχο έχουν να Εξαφανίσουν κάθε Ουσιαστική Λαϊκή Φωνή Αντίστασης μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Έτσι ώστε με γρήγορο και με τρόπο σαρωτικό, να Νομοθετήσουν ότι πιο Άγριο και Ανελέητο απέναντι στα συμφέροντα της Ελληνικής Κοινωνίας, έχει γνωρίσει ποτέ ο τόπος μας.
Σε πείσμα όλων των καλοθελητών ότι δεν θα μπορέσουμε να συγκροτήσουμε ψηφοδέλτιο για τις επερχόμενες εκλογές, εμείς το καταφέραμε ταχύτατα.
Σε πείσμα του Κοινοβουλευτικού Πραξικοπήματος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που ...
επιχειρήθηκε στις 20/8, για να πετάξουν έξω από το Κοινοβούλιο όσους αντιστάθηκαν στην ψήφιση του 3ου Μνημονίου, διοργανώνοντας εκλογές με Λίστα. Γιατί τα Μνημόνια «πάνε πακέτο» με Αντιδημοκρατικά μέτρα.
Αποδεικνύοντας στον Ελληνικό Λαό πως είμαστε Αποφασισμένοι και Πανέτοιμοι, να συνεχίσουμε την μάχη ενάντια στους Δανειστές και στους ντόπιους Συνεργάτες τους, παλιούς και νέους.
Συγκροτήσαμε το ψηφοδέλτιο της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στον Νομό Φωκίδας, μαζί με τον Στάθη Τσίντζηρα και τον Μπάμπη Γεωργαντά.
Γιατί πονάμε την Ελλάδα
Γιατί αγαπάμε τη Φωκίδα
Γιατί θέλουμε Πρόοδο , Ευημερία, Αξιοπρέπεια
Θέλουμε Δουλειά για όλους και πολύ περισσότερο για τους νέους
Θέλουμε Διαφάνεια
Θέλουμε Αξιοκρατία
Θέλουμε σεβασμό στον Έλληνα πολίτη
ΑΡΚΕΤΟΙ πρώην συναγωνιστές άντεξαν στις απειλές, στους εκβιασμούς, στα ψέματα, στη λασπολογία και τάχθηκαν στο πλευρό μας προκειμένου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στις 20 Σεπτεμβρίου να σταματήσουμε την κατρακύλα της χώρας μας.

Συμπατριώτες Συμπατριώτισσες
Αν κάποιοι από σας πίστεψαν μέσα και από την δική μου δράση υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, πως με την εκλογή στην Κυβέρνηση της Πρώτης «Αριστερής Κυβέρνησης» θα έρχονταν αυτόματα καλύτερες μέρες, θέλω να σας ζητήσω Συγνώμη.
Πίστεψα όπως και πάρα πολλοί από εσάς πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Πίστεψα όμως στην προσπάθεια, στον αγώνα, στην ανιδιοτέλεια, στην επιμονή, στην τσίπα. Τα ρήμαξαν όλα και τα ξεφτίδιασαν.
Όμως είμαστε εδώ όλοι μαζί. Να αντισταθούμε.
Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Ποτέ δεν ήταν εύκολα. Σήμερα μας έχουν πάει ακόμα πιο πίσω. Κατάφεραν όμως να μας ατσαλώσουν ακόμα πιο πολύ. Κι αν κάποιοι από μας σήμερα λένε « δεν γίνεται τίποτα», είμαι σίγουρος πως σε λίγο θα είναι μαζί μας. Γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι αγώνας για την Πατρίδα. Είναι αγώνας Παλλαϊκός. Είναι αγώνας για ΟΛΟΥΣ όσους σήμερα πατάνε και ζουν, σε τούτο τον φιλόξενο τόπο.

Ψηφίζοντας ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ:
Υποστηρίζω την Νέα Γενιά
Υποστηρίζω τον αγρότη την προκοπή την αγροτική παραγωγή.
Υποστηρίζω τον μικρομεσαίο και τον ελεύθερο επαγγελματία
Υποστηρίζω ένα Δημόσιο τομέα απεξαρτημένο από το πελατειακό κράτος και την Διαπλοκή.
Υποστηρίζω Δίκαιο φορολογικό σύστημα. Το κύριο βάρος να το σηκώσουν οι έχοντες και κατέχοντες.
Υποστηρίζω την Εθνικοποίηση των Τραπεζών.
Υποστηρίζω ακόμα και την ρήξη με το ευρώ και την Ε.Ε., εάν απαιτηθεί.

Καλούμε όλους τους συντρόφους/ες που αυτά τα χρόνια δώσαμε μαζί τον αγώνα ενάντια στα Μνημόνια να μην υποστείλουν τις Σημαίες.
Καλούμε όλους τους συμπατριώτες/σες, να μην απογοητευτούν, να μην το βάλουν κάτω, να σφίξουν τα δόντια, να αντισταθούν απέναντι στην καταστροφή των Μνημονίων. Να πάνε στην κάλπη και να ψηφίσουν ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.
Καλούμε τέλος τους συντρόφους/ες που παρέμειναν στον ΣΥΡΙΖΑ έχοντας την Ψευδαίσθηση πως θα αντιστρέψουν το ρεύμα της καταστροφής που φούσκωσε ακόμα πιο πολύ με την ψήφιση του 3ου Μνημονίου, να παραμείνουν δεμένοι κοντά μας, στα νέα ορύγματα που στήνουμε. Σε πολύ λίγο χρόνο, θα χρειαστεί αντάμα με όλη την κοινωνία να συμπαραταχτούμε στους επερχόμενους κοινωνικούς αγώνες.

ΕΜΕΙΣ
Δεν έχουμε Υπογράψει τίποτα
Δεν έχουμε Δεσμευτεί σε τίποτα
Δεν θα Υποκύψουμε για τίποτα

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Μέγκος Παναγιώτης (Τάκης)
Υποψήφιος με την Λαϊκή Ενότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου