Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Κοινή δήλωση των 3 υποψήφιων Βουλευτών του Νομού Φωκίδας της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε.)



    Στους εφτά μήνες της διακυβέρνησης της χώρας από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τίποτε από αυτά για τα οποία είχε δεσμευτεί ο ΣΥΡΙΖΑδεν τηρήθηκε , ψηφίσματα της ΚΕ , συνεδριακές αποφάσεις, ,προεκλογικές του εξαγγελίες,αλλά και οι προγραμματικές διακηρύξεις της Κυβέρνησης ξεχάστηκαν.
    Παρόλο που δημιουργήθηκε σαν φορέας που θα έφερνε την ελπίδα που δεν θα έκανε πίσω στις δεσμεύσεις για υποστήριξη των αδυνάτων, υποχώρησε θυσιάζοντας στο βωμό του κεφαλαίου και της ελεύθερης αγοράς τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία υποθηκεύοντας τη ζωή των Ελλήνων.
    Έγινε συνεχιστής της πολιτικής της λιτότητας, των Μνημονίων και των αντιλαϊκών μέτρων, ακύρωσε την λαϊκή εντολή της  25ης Γενάρη καθώς και του μεγαλειώδους ΟΧΙ του Λαού μας της 5ης του Ιούλη.
   Σαν επιστέγασμα όλων ήρθε να προστεθεί και το (σκληρότερο όλων) 3ο Μνημόνιο και η ωμή παραβίαση της απόφασης της ΚΕ του Κόμματος για έκτακτο Συνέδριο, το οποίο ο ίδιος ο Τσίπρας είχε εισηγηθεί.

   Εμείς που μέχρι χθες ήμασταν στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πολλοί άλλοι που  συναντηθήκαμε στο Δημοψήφισμα υπέρ του ΟΧΙ, συλλογικότητες αλλά και προσωπικότητες θα συμβάλλουμε όλοι μαζί και με όλες  τις δυνάμεις μας στην πολιτική και κινηματική εκπροσώπηση του ΟΧΙ. Μέσα από τη συγκρότηση ενός μεγάλου, πατριωτικού και ανατρεπτικού Μετώπου θα συνεχίσουμε ανειρήνευτα την πάλη για την ανατροπή των Μνημονίων και των πολιτικών τους διαχειριστών, ενάντια στην εξαθλίωση και την υποταγή που μας ετοιμάζουν.

  Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα στα μέλη, τα στελέχη και  τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στη Φωκίδα  αλλά και σε όλους τους δημοκράτες πολίτες του Νομού, να συνεχίσουμε ακόμη πιο αποφασιστικά, με μεγαλύτερη αυτοθυσία και ενθουσιασμό τον αγώνα μας μέσα από τις γραμμές της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
  Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ έρχεται για να μείνει και να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολιτικό σκηνικό της χώρας όχι ως κόμμα διαμαρτυρίας αλλά ως βαθιά πολιτική αναγκαιότητα για την Πατρίδα.
   Η σχέση της με το μέλλον του ελληνικού λαού δεν εξαντλείται στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία και συγκροτείται στη βάση των τωρινών και μελλοντικών του διεκδικήσεων για μια ζωή ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ και ΠΕΡΗΦΑΝΗ  όπως αξίζει στους αγώνες του.
Γεωργαντάς Χαράλαμπος
Μέγκος Παναγιώτης
Τσίντζηρας Ευστάθιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου