Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Δελτίο Τύπου και υποψήφιοι με την Λαϊκή Ενότητα στην Φωκίδα

Στις 20 Σεπτέμβρη θέλουν να διορθώσουμε την ψήφο μας

Δεν έχουν περάσει δύο μήνες από την αποτύπωση της βούλησης του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα της 5 Ιούλη και στις 20 Σεπτέμβρη καλούμαστε και πάλι να ψηφίσουμε.

Αυτή την φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αυτοί που μετέτρεψαν το ΟΧΙ σε ΝΑΙ θέλουν να αλλάξουμε την ψήφο μας.

Αυτή την φορά οι Δανειστές δε μας εκβιάζουν μέσω των τραπεζών, αντίθετα δηλώνουν ότι οι εκλογές αποτελούν μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Όλοι γνωρίζουν ότι με την πολιτική που επιβάλλουν οι Κυβερνήσεις των Μνημονίων οι άνεργοι θα συνεχίσουν να αυξάνουν, οι συντάξεις θα συνεχίσουν να μειώνονται, , θα συνεχίσει ο αφανισμός των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της αγροτιάς, θα υπάρξουν νέες μειώσεις μισθών, νέες απολύσεις, τα Νοσοκομεία θα υπολειτουργούν, ενώ η καταλήστευση του τόπου μας θα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Προσπαθούν λυσσαλέα να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει να ξεχάσουμε ότι υπάρχει η κοινωνία κι οι ανάγκες της και ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος εκτός της υποταγής.

Με τις εκλογές στις 20 Σεπτέμβρη επιδιώκουν τη δημιουργία μιας Βουλής που δεν θα μπορεί να αμφισβητεί τα μνημόνια. Επιδιώκουν να μην εκφράζεται φωνή αντίστασης του λαού μας στο Κοινοβούλιο.

Δεν έχουν ανάγκη από προσχήματα πλέον, οι συνεργασίες άρχισαν να προετοιμάζονται δημόσια. Όπως συμφώνησαν στην βουλή για το 3ο Μνημόνιο έτσι θα συμφωνήσουν και πάλι μετά τις εκλογές. Στην επόμενη βουλή πρέπει να είναι όλοι μαζί , γιατί κανένας μόνος του δεν θα μπορέσει να επιβάλει μνημόνια στον Ελληνικό λαό. Δεν θα τα καταφέρουν και πάλι . Όσοι το προσπάθησαν μέχρι τώρα μετρούν τα κομμάτια τους και την διάλυσή τους.

Δεν θα τους κάνουμε την χάρη. Θα χρησιμοποιήσουμε και αυτές τις εκλογές για να φωνάξουμε ότι ο Ελληνικός λαός που αντιστέκεται είναι εδώ.

Θα χρησιμοποιήσουμε όπως και χιλιάδες άλλοι αγωνιστές το Μετωπικό ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ που δίνει την δυνατότητα μαζικής έκφρασης της αντίστασης στα μνημόνια.

Το ΟΧΙ δεν ηττήθηκε συνεχίζουμε

Στην Φωκίδα οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου μας θα είναι:

Παναγιώτης (Τάκης) Μέγκος από την Δ.Ε. Ιτέας Μηχανολόγος Ελεύθερος Επαγγελματίας και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δελφών με τους «Πολίτες στο Προσκήνιο»

Στάθης Τσίντζηρας από την Δ.Ε. Άμφισσας Ξενοδοχοϋπάλληλος ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας και υποψήφιος Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2012

Μπάμπης Γεωργαντάς από την Δ.Ε. Δεσφίνας Συνταξιούχος. Πρώην μέλος Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου